avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilului

buna ziua!am un copil de 3 luni iar tatal nu la vazut de la o luna iar acu imi tr mesaje p tel k o sa mi ia fata k a vorbit cu un avokt si poate.as vrea sa mi spuneti va rog dak intradevar se poate eu nu muncesc dar vreau sa mi iau postnatal sa stau cu ea aksa...
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 17:43, 5 August 2009
Putin probabil sa vi-l poata lua la o varsta asa de mica!
Corect!In plus de asta trebuie sa aiba o hotarare judecatoareasca in sensul asta....!Daca va ia fata fara consimtamantul d-voastra puteti sa faceti o plangere la politie pt. rapire!
Daca nu munciti nu puteti sa va luati concediu postnatal!:sorry:
pai am terminat studiile acum si m am interesat la directia munci si pot.si pot dovedi si k nu i poate oferi o educatie tocmai buna
O data cu desfacerea casatoriei, instanta va stabili, avand in vedere intersul superior al minorului, incredintarea acestuia.
Va trebui sa solicitati ca minorul sa va fie incredintat spre crestere, ingrijire si educare si avand in vedere atasamantul si nevoia copiulului fata de mama datorita varstei fragede, cu siguranta o sa va fie incredintat.
actionati dvs prima.
depuneti cererein instanta privind incredintarea copilului catre dvs .
cererea sed epune la judecatoria de la domiciliul paratului .

Alte discuții în legătură

Sanse de a castiga custodia unui minor in caz de divort gabitzzu gabitzzu as avea si eu o intrebare daca nu este nu este cu suparare.eu si sotul meu avem o fetita de 1 an si 9 luni, datorita situatiei in care ma aflu eu si copilul ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi ia sugaru de 2 luni daca divortez mikiank mikiank buna ziua!am si eu o problema nu prea ma mai inteleg cu sotul meu si as vrea sa stiu dak el ar putea sa imi ia fata de 2 luni dak s-ar ajunge la divort.tin sa ... (vezi toată discuția)
Custodie bebe 1 anisor Hade Hade Buna ziua! Problema mea sta in felul urmator: vreau sa divortez, dar am o fetita de un anisor si problema este ca de cand ne-am casatorit, din 2005 eu nu am ... (vezi toată discuția)