avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate panty18

Activitate panty18

va multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ati dat...ce pot sa mai fac acum cand dupa ce am plecat o perioada de 2 saptamani la fete , el a intrat in casa cu amanta si au locuit acolo cateva zile...va imaginati? a schimbat si incuietoarea la usa.

va rog sa ma indrumati ...
nu mai rezist!
:((Buna seara, vreau sa va explic in cateva cuvinte situatia mea, sper ca o sa fiu inteleasa cat mai bine cu rugamintea de a-mi da un sfat ...
Sunt casatorita de de mai bine de 32 de ani si din aceasta casatorie au rezulatat 2 fete care acum sunt majore , casatorite ....la casa lor...
de mai bine de 4 ani sotul m-a parasit ptr alta femeie,(toata viata a avut alte femei) parasindu-ma si mutandu-se la dansa, dar vine din cand in cand la apartamentul pe care il avem impreuna in proprietate .
Eu sunt foarte bolnava, pe langa epilepsie mai sufar si de alte multe boli pentru care urmez tratament costos, pentru aceasta cauza am primit si certificat de handicapat, si am o pensie.
In data de 25.06.07 am facut o cerere prin care am solicitat ca sotul sa-mi plateasca o pensie de intretinere si hotararea a fost in favoarea mea , deci primesc aceasta pensie in cuantum de 33% din venitul lui, insa eu as dori sa divortez de el ptr. mai multe motive: vine in apartament noaptea sau ziua fara sa anunte in prealabil, cateodata ma si bruscheaza,...mi-am dat seamna ca el se gandeste ca daca termina cu cealalta o sa vina peste mine, si eu nu doresc acest lucru.
Va rog sa-mi dati oarece sfaturi in legatura cu aceat caz...vreau sa divoretez , doresc sa stiu daca mai este valabila chestia cu parasirea de domiciliu sau daca eu am sanse sa ramn cu apartamentul sau care ar fi solutia....
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns...
Numai bine va doresc tuturor.