avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Activitate dante7

Activitate dante7

Răspuns la discuția data de angajare
Va multumesc tuturor pt informatii.
Răspuns la discuția data de angajare
am semnat un contract fara data completata...mi s-a spus ca se va completa dupa ce aduc actele necesare
Buna,
M-am angajat acum 3 saptamani timp in care nu am avut nici un liber pt a umbla cu actele de angajare. Totusi pana la urma am primit o zi libera in acest scop( adev medicala, repartitie,CM de la ajofm...) ...dar am avut surpriza sa aflu ca data de angajare va fi data repartitiei !!! Deci am muncit 3 saptamani degeaba? Ma poate lamuri cineva ?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția probleme acte somaj
Intradevar am sunat la o alta agentie si mi sa spus ca eu trebuie sa am adeverinta respectiva completata corect iar de restul se ocupa ei (ref. la stagiu de cotizare)...dar am citit acum raspunsurile dumneavoastra (pt care va multumesc) si am inteles xca poate dura 2-3 luni pana voi primii ajutorul...AOLEU!!!!....
Răspuns la discuția probleme acte somaj
Sper sa nu va sacai prea mult dar astazi am fost inca o data si m-i sa spus ezact asa:
"Adeverinta de la firma se certifica de AJOFM Bucuresti(sediul firmei) si se elibereaza stagiu de cotizare ( conf. HG 174/2002 modificata de HG 449/2009 ) "
Sincer eu nu inteleg prea bine legea respectiva...poate ma ajutati..
Răspuns la discuția probleme acte somaj
Dar exista un asemenea motiv pt a nu-mi accepta dosaru (adeverinta)l?
Buna,
M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu de cotizare eliberat de acolo. M-am intors la firma si am ramas surprins cand mi s-a spus ca ei nu stiu de ce nu este buna adeverinta deoarece asa au eliberat si la alti angajati si nu au avut probleme. Nu mai inteleg nimic decand ma plimb aiurea cand la firma cand la fortele de munca am depasit si termenul de 30 de zile, cei de la firma spun ca este in regula iar cei de la agentie nu....ce sa fac??

PS: adeverinta era completata pe 12 luni

Multumesc anticipat