avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... data de angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

data de angajare

Buna,
M-am angajat acum 3 saptamani timp in care nu am avut nici un liber pt a umbla cu actele de angajare. Totusi pana la urma am primit o zi libera in acest scop( adev medicala, repartitie,CM de la ajofm...) ...dar am avut surpriza sa aflu ca data de angajare va fi data repartitiei !!! Deci am muncit 3 saptamani degeaba? Ma poate lamuri cineva ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 14 Iunie 2010
Dvs nu ati semnat un contract de munca in care era specificat data angajarii?
Data angajarii o regasiti trecuta in contractul individual de munca pe care l-ati semnat cu angajatorul.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator

[ link extern ]
am semnat un contract fara data completata...mi s-a spus ca se va completa dupa ce aduc actele necesare
M-am angajat acum 3 saptamani

Angajata sunteti in momentul in care ati semnat, dv. si angajatorul, CIM.
Nu cred ca va poate lamurii cineva de ce ati muncit fara contract (daca asa a fost). Angajatorul avea obligatia sa va inscrie in registrul electronic pe care il transmite ITM. Daca inscrierea s-a facut inseamna ca nu ati muncit degeaba, CIM urmand sa fie inregistrat la ITM in 20 de zile..
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2010
ContSters42179, utilizator
Va multumesc tuturor pt informatii.

Alte discuții în legătură

Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca andreeamuresan andreeamuresan buna ziua . . angajarea s-a facut in 27 09 2012 , dar am semnat contractul de munca in data de 28 09 2012. am cerut un exemplar din c.i.m.pentru al putea ... (vezi toată discuția)
Repartitie de la ajofm timtexcompany timtexcompany Am facut angajarea unei persoane intr-un post liber in cadrul firmei noastre la itm insa mi-au cerut repartitie de la ajofm iasi, cei de la somaj insa spun ca ... (vezi toată discuția)