avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Activitate gabrida

Activitate gabrida

Răspuns la discuția credit ipotecar
va multumesc pentru raspuns!
daca se face schimb de apartamente, persoana care se muta in apartamentul nostru, va avea act de proprietate pe acest apartament? iar noi vom putea plati ipoteca pentru noul apartament? Ar fi minunat!
Discuție credit ipotecar
Buna ziua!
In urma cu 2 ani am facut un credit ipotecar pentru un apartament de 2 camere, suma imprumutata fiind cam 70% din pretul apartamentului. In prezent, familia noastra s-a marit si am avea nevoie de mai mult spatiu, am gasit o persoana care ar dori sa faca schimb de un apartament de 3 camere pentru unul de 2 camere. Se poate face ceva legal pentru a putea face acel schimb, si noi sa garantam cu ceva ca vom plati actualul apartament?
Va multumesc!
Răspuns la discuția am nevoie de raspuns
Va multumesc mult!
In prezent sunt in somaj din luna decembrie 2008, pana in decembrie 2009. De o luna, am ramas insarcinata, iar cand mi se va termina somajul, voi avea 6 luni. Ce pot face ca sa primesc indemnizatia pentru cresterea copilului, pentru ca nu se poate pune problema angajarii pentru ca nimeni nu ma va angaja in situatia de fata. Pot plati contributiile catre Stat pentru urmatoarele 3 luni pana voi naste? Multumesc!
Buna ziua! Daca o persoana se afla in somaj si ramane insarcinata, poate beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? Daca pana la nasterea copilului mai are 3 luni de somaj, si ramane o perioada fara venituri, poate cotiza o perioada de 1-2 luni pana la nasterea copilului si sa plateasca asigurarile de sanatate, pensia, etc, ca si atunci cand ar fi angajata? Multumesc!