avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate mirelaparaschiv

Activitate mirelaparaschiv

Răspuns la discuția admitere inm 2010
Am si eu o intrebare: cine este acest autor T.T. la penal, partea speciala? Este membru al comisiei de elaboarare a subiectelor?
vasy_87 a scris:

Buna seara!!Si eu sunt una dintre persoanele care abia acu incep sa invete...la mine nu e vb de timp, pt ca am suficient..la mine problema e ca nu prea am spor..ma apuc greu si ma las repede!!!Voi ce metode adoptati pentru a invata??ca sa va fie mai usor??si, cartile...vi le-ati luat alea care apar in prima pagina a acestei dicutii???

Asa e startul....mai anevoios. Dar dupa ceva timp, ar trebui sa ne intram in ritm.
Daria11 a scris:

Buna tuturor! Citesc de mult timp parerile voastre vis-a-vis de acest concurs si nu numai. Observ ca va pregatiti asiduu. Bravo! Eu de-abia incep sa citesc, insa sper sa pot tine pasul cu voi si sa colaboram fructuos.
Mai e cineva care de-abia incepe sa se pregateasca pentru admiterea INM?
Va pup si mult spor tuturor!:)

Buna! Si eu tot de astazi am inceput sa citesc, asa ca nu esti singura:). Imi va fi putin mai greu intrucat am si un master de terminat, dar, cu putin efort voi izbuti. Nu uitati ca, in final, cu totii vom fi castigatori!
Răspuns la discuția sinteze admitere barou
As dori si eu aceste sinteze daca mai are timp cineva sa le trimita, va rog mult. :help: Adresa mea este mirelaparaschiv (yahoo.com)