Haideti sa analizam posibilele sceanarii pentru a-l dezumfla pe ala si de a-l face sa isi ia gandul data viitoare.
1.Pot sa lichidez orice animal gasit pe terenul meu?
2.Pot sa imprastii graunte otravite pe terenul meu? Ma gandesc ca nu pot prinde eu gainile si porcii aluia mai ales ca terenul este mic si alea fug ca din glont.
3.Cat despre corectia fizica, avem urmatoarea situatie. Gradina este la vreo 200 m de gospopdaria mea, in fata gospodariei vecinului. Ala obisnuieste sa se duca la furat cu cainii si ciomagul dupa el, sa "bata" prunii si corcodusii. Nu se duce fara caini, ala e biletul lui de iesire in buna stare de acolo; are caini mari, rai, care raspund la comenzi.
Eu trec prin fata gradinii cu un ciomag in mana, il vad, ma duc glont la el si ce fac? Arunc ciomagul si ma duc cu o joarda contra "arsenalului" astuia?
aveti grija ca aparea pentru a fi considerata legitima aparare nu trebuie sa depaseasca atacul
In cazul asta ce s-ar potrivi? O biciusca simpla? Dar una cu insertii de plumb? "Depaseste" un caine (sa zicem ca vine doar cu unu) si un ciomag?