avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate danhariton

Activitate danhariton

Bună ziua!

Problema pentru care vă rog să mă ajutaţi, este următoarea:
Am depus notificari pe legea nr. 10 / 2001 (la termen) solicitând despăgubiri pentru două foste proprietăţi ale bunicului meu. Proprietăţile se găseau în Bucureşti, una în sectorul 1, iar cealaltă în sectorul 4, proprietăţi care au fost naţionalizate prin Decreul nr. 92 / 1950.
Pe lângă multe alte acte pe care le cere Primaria Municipiului Bucuresti, este şi Procesul Verbal de Naţionalizare ale proprietăţilor.
Am solicitat aceste Procese Verbale de la Arhivele Naţionale, care mi-au răspuns că nu deţin aceste acte şi mi-au sugerat să mă adresez la următoarele instituţii:
- la Guvern (de unde am primit răspunsul că nu deţin aceste Procese Verbale),
- La fostele ICRAL-uri din sectoarele 1 si 4, dar din sectorul 1 scrisoarea mi-a fost returnată cu menţionarea faptului că în zonă nu este cunoscută o astfel de societate, iar de la sectorul 4 nu am primit răspuns
Rugămintea mea este să-mi spuneţi unde ar mai putea fi solicitate aceste Procese Verbale, pentru că în aceste PV ar trebui să apară ce suprafete de teren ş ice clădiri au fost naţionalizate.

Vă mulţumesc

Dan
Sunt născut la 17 noiembrie 1949. Lucrez în aceeaşi intreprindere din 1 august 1974. Am făcut armata în perioada 20 martie 1976 - 1 octombrie 1976. Sunt inginer, cu facultatea făcută la cursuri de zi, înainte de 1974. Nu am lucrat in condiţii de munca speciale.
Când pot ieşi la pensie anticipată parţială?
Dan