ok...pana la urma e logic.daca in perioada de preaviz imi iau concediu medical pe 3 luni(poate imi gasesc ceva in perioada asta) si sa spunem ca dupa terminarea ei tot nu mi-am gasit, mai pot beneficia de somaj ulterior chiar daca am avut acest concediu medical?
Multumesc foarte mult pentru raspuns.Vreau sa va mai intreb ceva!
In cazul in care te anunta de pe o zi pe alta ca se inchide punctul de lucru, in cazul nostru sucursala care este procedura din punctul lor de vedere.
ne concediaza sau restructureaza posturile.
Mai noi avem si aceasta alternativa.
este dureros ce se intampla, foarte dureros...:((
Uite, am vazut ca dai raspunsuri pe intelesul tuturor si vreau sa te intreb cate ceva.Lucrez in sistemul bancar si din cate sti, ca peste tot, au inceput restructurarile.Nu este placut pentru nimeni asa ceva.Care este procedura...
Te suna si te cheama la departamentul hr ca sa-ti propuna acceptarea demisiei cu plata a trei salarii compensatorii.Daca accepti totul este ok dar daca nu, ori iti restructureaza postul, ori te redistribuie prin alte localiati astfel incat sa-ti dai demisia de bunavoie si nesilit de nimeni.partea si mai proasta este ca nu avem sindicat.
Putem face ceva in privinta celor enumerate de catre mine mai sus?
pot, in cel mai rau caz sa-mi iau un concediu medical de 3 luni pana imi gasesc altceva, daca gasesc?
sau care e varianta cea mai buna?