avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate constantin-cornel

Activitate constantin-cornel

bravo nocturno blue...continua,nu ai nimic de pierdut,cat despre pol valcea#-o...sunt olteni si trebuie sa i intelegem:)),si eu am fost implicat intr un accident rutier..mai pe scurt,treceam pe langa un tir, linie discontinua,in momentul urmator somerul' ma acrosat dreapta spate...invartit de cateva ori..masina sifonata serios,am scapat cu viata,in fine,vine organu' chebaru dorin si constata o depasire neregulamentaraX-(...bineinteles ca asta dupa ce a aflat ca sunt din pitesti..si a bagat o pe aia cu mita si alte aberatii,iam spus sa faca poze k se vedeau bine urmele si sa faca masuratori..bineinteles k nu a facut abs nimic,am deschis proces..l am pierdut ca de..politia vl+jud vl=#-o,acum am observat ca procesul verbal nu era semnat de agent,am redeschis proces,in care legal ar trebui sa castig,deoarece se considera nul...ramane de vazut
PS poate din intamplare dl organ' afla cu ocazia asta ca meseria mea e pilot de incercari...pt o anume firma frantuzesca,cu uzina la ag,si nu dau permisul meu de 4 ani de piste si altele...pe anii lui de permis de stat in fund si scris amenzi:P:P respect pentru ceilalti=D>