avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Activitate julyaalexa

Activitate julyaalexa

Daca angajatorul are posibilitatea legal sa ma trimita in concediu, nu inteleg de ce imi forteaza mana sa-mi semnez eu cererea. Si vor sa-mi iau concediu cu o data ulterioara desi nimeni nu m-a anuntat de decizia lor,doar azi.
nu am nici o programare pe anul acesta.
de lucru avem pentru ca munca noastra se desfasoara 80 % pe teren,s-a inchis o lsingura locatie si am fost mutati toti la cea de a doua
Sa inteleg ca daca angajatorul imi cere sa-mi iau concediu de odihna , cerea trebuie facuta de mine sau trebuie sa-mi dea o decizie prin care imi solicita acest lucru?
Buna,

Sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata, in 3 septembrie mi-ar expira contractul de munca, si mai am 22 zile de concediu. Mi s-a cerut de angajator sa-mi semnez cerea de concediu de odihna (pe care mi-au trimis-o pe mail gata completata cu datele mele si per de concediu doar trebuie semnata)pe motiv ca s-a inchis una din locatii (nu punct de lucru) ,ideea e ca nu vor sa-mi mai platesca concediul de odihna dupa ce-mi expira contractul,ca sa faca economie. Este legal ceea ce se intampla? Ce ar trebui sa fac?