avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate mhl_ungureanu

Activitate mhl_ungureanu

Tocmai de aceea am si intrebat,noi(asociatia)nu mai avem calorifer nicaieri pe scara doar tevile comune; problema era ca noul presedinte de aociatie are niste idei "nastrusnice" si a spus ca sa platim 40%din factura de caldura cei cu centrale si am primit o factura de plata doar ptr. aceste tevi de fapt de550lei,in conditia in care eu platesc gazul 1100pe luna(iarna).Bineinteles ca ne/am revoltat cei cu centrale mi se pare absurd si in acelasi timp este enorm de plata.Sincer ma gindesc cu groaza ca vine iarasi iarna. Dar cred ca vom merge la cei de la CET si vom lua masuri pina se va da caldura la vecini.
Oricum va multumesc de sfaturi!
Stoica Ioana a scris:

vecinul de deasupra a taiat tevile de la caldura, dupa ce si-a instalat centrala, iar acuma cel de sub el trebuie sa suporte consecintele: calorifele nu i se incalzes, aerisirea lor nu o poate realiza.

Discutam de o raspundere civila delictuala a vecinului.In caz de refuz al acestuia de a remedia degradarea produsa, nu va ramane decat sa sesizati instanta de judecata ,( exista mai multe persoane prejudiciate- e un bun proprietate fortata si perpetua ) in vederea repararii pagubei cauzate , cu eventuale daune interese.

daca am centrala de apartament si nu am contract cu CET_ul cel ce distribuie agent termic in bloc cit este de fapt cota care trebuie sa o achit catre asociatie pentru cele 3 tevi ce trec prin apartamentul meu??Daca doresc sa mi-le izolez cum trebuie sa procedez?Imi trebuie vreo aprobare??
Răspuns la discuția Neplata intretinerii pe 6 luni
Multumesc, da mi-a primit banii pe restanta,a facut acest lucru deoarece noul presedinte de asociatie dorea sa arate tuturor ca el respecta legea,"doar el" ca liftul nu functioneaza dar il platim ca si cum ne folosin de el
Răspuns la discuția Neplata intretinerii pe 6 luni
Si daca presedintele de asociatie nu accepta sa platesti restanta pina la terminarea procesului are acest drept??