a fost respinsa fiindca drumul de acces (servitute) pana la parcela e de 3m si nu de 6.5m cat cer cei de la urbanism. vecinul meu refuza sa cedeze teren pt a fi largit drumul iar eu nu pot sa il conving sa faca asta, oricat incerc. bani de expropriat nu sunt. eu am anexat documentatiei de autorizare inclusiv o dezmembrare pe lungimea parcelei mele pe 3.5m pt ca in dreptul meu, drumul sa aiba 6.5m. mai mult de atat din pacate nu pot sa fac. la urbanism am spus ca tot ce vreau e sa respect legea dar am nevoie de o solutie. am platit o groaza de bani pe documentatie, studii, notar etc., toate degeaba. efectiv as face orice depinde de mine pt autorizatie dar nu exista nici o sansa iar cei de la urbanism sunt extrem de rautaciosi, nu am cu cine discuta, o stiu pe a lor si atat. nu mai doresc sa merg pe la ei sa "discutam" si sa ma milogesc la ei a zecea oara. sunt atatia care fac cartiere de blocuri si alte "minunatii" pe terenuri unde construitul e strict interzis si nu patesc nimic. si eu care doresc o casuta pe terenul meu de drept, intr-o zona intravilana construibila, respectand limitele de proprietate, regimul de inaltare, cel de ocupare, codul civil, proiectul tehnic si am toata bunavointa sa ma conformez normelor risc sa infund puscaria??? imi permit sa va cer o mana de ajutor, pe PM pt ca stiu ca anumite sfaturi nu pot fi oferite aici. sunt convins ca exista o cale sa pot face ceva.
2007_rozi a scris:
Daca nu intrati in legalitate nu mai puteti construi. Riscati sa fiti sanctionat din nou.
De ce a fost respinsa documentatia privind autorizarea constructiei?