Școala de conducători auto nu poate funcționa în spații destinate prin construcție locuirii, situate
în blocuri cu mai multe etaje. Se exceptează spațiile situate la parterul sau mezaninul acestora care prin
construcție au avut destinație comercială. conform OMT 1019/2009.
Ce inseamna mai exact pe intelesul tuturor.Multumesc.#-o
Am inteles de unde 63 ron...600*10.5%, numai ca eu am doar 4 zile si doar la aceste zile se ia minimul pe economie , la care se adauga cas-ul calculat la timpul efectiv lucrat...Multumesc mult.=D>
Cas-ul
600*4/21=114*10.5%=12 lei angajat;
600*4/21=114*20.8%=24 lei unitate.
Nu a crescut minimul pe economie, e tot 600 lei.Suntem functionari publici.
Multumesc.
Cazul asta nu l-am mai avut pana acum , de aceea sunt dezorientata ...Va multumesc .
As mai avea o intrebare , retin impozit si somaj persoanei aflate in concediu medical ingrijire copil bolnav?CAS -UL STIU CA SE RETINE 600* NR. ZILE CONCEDIU MEDICAL/ ZILE LUCRATOARE*10.5%,la fel si cel de unitate, dar *20.8%, dar somaj si impozit, se retin?Multumesc pentru intelegere.
Deci pentru perioada in care ea se afla in concediu pentru ingrijire copil se calculeaza baza de 600 lei minim pe economie?Unde scrie acest lucru?Multumesc.
Am o persoana revenita in iunie din concediu ingrijire copil, iar in noiembrie a venit cu concediu medical ingrijire copil bolnav...Baza de calcul sunt lunile, oct, sept, aug, iul, iun, mai...Intrebarea este , pentru luna mai scriu venit 0 , zile lucratoare 0?Baza de calcul este doar pentru lunile oct-iun.Multumesc.:sorry:
Persoana in cauza este spitalizata , incapacitate temporara de munca...primele 5 zile sunt platite de catre institutie , urmatoarele zile sunt din fond concedii si indemnizatii.O zi buna!
Multumesc, asa m-am gandit si eu...=D>
Am o persoana aflata in concediu medical.Am primit un ordin prin care toti salariatii vor fi in concediu fara salar in noiembrie o zi...cum procedez cu persoana aflata in concediu medical?
Va multumesc!:sorry: