avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concediu medical
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concediu medical

Am o persoana aflata in concediu medical.Am primit un ordin prin care toti salariatii vor fi in concediu fara salar in noiembrie o zi...cum procedez cu persoana aflata in concediu medical?
Va multumesc!:sorry:
Cel mai recent răspuns: laurafekker , utilizator 17:21, 2 Decembrie 2009
Buna ziua,

Pe durata concediului medical, contractul de munca este suspendat, asadar, ea va sta in medical si va primi banii aferenti.
Multumesc, asa m-am gandit si eu...=D>
ramona.bosinceanu a scris:

Buna ziua,

Pe durata concediului medical, contractul de munca este suspendat, asadar, ea va sta in medical si va primi banii aferenti.

Cine plateste concediul medical avand in vedere faptul ca functionarului public i se suspenda raportul de serviciu atunci cand este in c.m.(conform noilor prevederi ale OUG nr. 105/2009 - modificarea art. 94(1) h) din L 188/1999)?
Persoana in cauza este spitalizata , incapacitate temporara de munca...primele 5 zile sunt platite de catre institutie , urmatoarele zile sunt din fond concedii si indemnizatii.O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!! dreptul la prima de co suspendata pe anii 2001-2006 Cristinabv Cristinabv Va rog o lamurire la calculul primelor de CO pt 2001-2006 conf OUG 146/2007. Caz concret: -institutia a calculat primele restante in baza OUG 146/2007 din ... (vezi toată discuția)
Suspendare raport serviciu functionar pentru trimitere in judecata elisa_2000 elisa_2000 Un functionar public trimis in judecata, i s-a emis dispozitia de suspendare de drept. In aceeasi zi si-a luat concediu medical, cum se procedeaza in acest caz? (vezi toată discuția)
Concediul medical vulpitza70@yahoo.com vulpitza70@yahoo.com Pentru un funcționar public care se află în concediu medical de mai bine de 2 luni , trebuie să i se suspende raportul de serviciu pe perioada concediului ... (vezi toată discuția)