avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate Irina Lupu

Activitate Irina Lupu

Răspuns la discuția constituire pfa
da, asta cam asa e. toti patronii au inceput sa se planga de criza de parca numai ei ar fi loviti de ea. numai ei au de platit taxe si impozite, numai pentru ei se scumpesc toate, nu si pentru noi. dar am vrea sa stim cam ce ne asteapta dupa asa -zisa restructurare. saptamana viitoare stim cu exactitate care e decizia finala. deocamdata a aruncat asa o vorba ca sa vada reactia noastra. decizia e a patronului oricum. e cam ca la banca- ai nevoie de bani semnezi. asa e si aici: ai nevoie de serviciu- semnezi, nu suntem in postura de a negocia. doar avem impresia ca suntem proprii nostri stapani.

la multi ani tuturor care isi serbeaza ziua numelui.
Răspuns la discuția constituire pfa
inca o intrebare: daca patronul face restructurari este obligat sa dea salarii compensatorii sau acest lucru e optional?
Discuție constituire pfa
Buna ziua! suntem 12 angajati la o societate privata. patronul de ceva timp ne spune ca situatia financiara a firmei este dezastruoasa. o idee a lui ar fi ca noi ca angajati sa ne facem pfa. ce clauze ar trebiu sa avem in vedere la incheierea contractului de colaborare si in cazul in care contractul de prestari servicii inceteaza, mai putem beneficia de somaj?

Buna Ziua!
sotul meu a fost diagnosticat cu necroza aseptica de cap de os femural bilateral. in luna martie a suferit o interventie chirurgicala de implantare proteza bilaterala de sold la soldul stang iar in septembrie urmeaza celalalt sold. inainte de aceste operatii din cauza durerii si a pozitiilor vicioase a fost operat si de hernie de disc care a recidivat. da la comisia de evaluare din Piatra Neamt mi s-a spus ca abia dupa a doua proteza poate fi considerata persoana cu handicap. in anexa la ordinul 762/1992/2007 pentru aprobarea criteriilor medico-legale nu gasesc pasajul din care sa-mi dau seama daca sotul meu poate sa-si scoata certificat de persoana cu handicap.
v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde.