avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters99597

Activitate ContSters99597

OUG 195/ 2002, prin Capitol V art 36 prevede "conducatorul de autovechicule și persoanele....trebuie să le poarte în timpul circulație...." O întrebare,- centrura introdusă în dispozitivul de închidere, dar fiind în spatele conducătorului, este sancționabil?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/uti...
Discuție rovineta
nu cunosc prin ce modalitate, dar mi-a disparut chitanta cu care am platit taxa de drum. De unde pot cere dublicat sa aflu valabilitatea lui.[
Ce se va întâmpla cu parlementarii, cu senatorii care nu vorbesc corect limba română... pentru că asistăm zilnic la demonstrații de acest fel, chit că limba română este limba lor maternă....
Discuție numar galben
Pentru un Aro, pe care-l folosesc pentru munci agricole, deplasânu mă cu ea de la domiciliu la câmp pentru a căra ustensiile, pot obţine un număr galben?
OUG 195/ 2002, prin Capitol V art 36 prevede "conducatorul de autovechicule și persoanele....trebuie să le poarte în timpul circulație...." O întrebare,- centrura introdusă în dispozitivul de închidere, dar fiind în spatele conducătorului, este sancționabil?