avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... rovineta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

rovineta

nu cunosc prin ce modalitate, dar mi-a disparut chitanta cu care am platit taxa de drum. De unde pot cere dublicat sa aflu valabilitatea lui.[
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:08, 3 Noiembrie 2012
Puteti verifica on-line aici [ link extern ]
Valabilitatea rovinietei o aflati de pe site-ul autoritatii emitente
Duplicat al documentului puteti solicita oficial emitentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut rovinieta, o declar nula? :( cyan cyan am constatat ca am pierdut rovinieta. nu sunt primul si nici ultimul in aceasta situatie .:slap: o aveam in certificatul de inmatriculare dar cum am facut ... (vezi toată discuția)
Cat mai e valabilă asigurarea medicala dupa demisie? o cautare ... utilizatorforumavocatrowebsite utilizatorforumavocatrowebsite Cat mai e valabile asigurarea medicala dupa demisie? O cautare pe net inclusiv pe site ul acesta spune 3 luni, insa asistenta doctorului de familie a spus 1 ... (vezi toată discuția)
Invitatie protectia consumatorului trimisa pe e-mail lucian_ss lucian_ss Are baza legala Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului sa trimita invitatie pe e-mail ? Invitatia este adresata administratorului unui site pe ... (vezi toată discuția)