avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua.Am urmatoarea problema.RCA-ul unei masini in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua.Am urmatoarea problema.RCA-ul unei masini in Leasing,se ...

Buna ziua.Am urmatoarea problema.RCA-ul unei masini in Leasing,se poate verifica de catre orice persoana on-line,pe un site public de specialitate cum.este Aida mai ales stiind nr sasiului?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:22, 11 Decembrie 2024
Buna ziua

[ link extern ]

Nu conteaza cine e proprietarul masinii. Puteti verifica daca o masina are o polita RCA valabila, fie utilizand seria de sasiu, fie numarul de inmatriculare.

Puteti vedea datele de inceput si de sfarsit ale politei precum si societatea emitenta. Nu puteti vedea numarul politei sau numele titularului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca cristianx004 cristianx004 de curand am cumparat o masina sh ....daca o inmatriculez pe numele meu trebuie sa ii fac alt rca?acesta este valabil pana la sfarsitul anului....rca nu se ... (vezi toată discuția)
Rovinieta Annarina Annarina Bună ziua. Am o nelămurire in legătură cu rovinieta. Am cumpărat un autoturism care are rovinieta valabilă până anul următor. Eu am plecat la drum si ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca - problema nemaintalnita Laura2285 Laura2285 Buna seara, In anul 2011, am provocat un accident minor de circulatie, ne-am dus la politie, am recunoscut vina, avand RCA valabil si am primit o ... (vezi toată discuția)