am constatat ca am pierdut rovinieta. nu sunt primul si nici ultimul in aceasta situatie .:slap:
o aveam in certificatul de inmatriculare dar cum am facut recent ITP-ul cred ca s-a pierdut in momentul in care a fost scos certificatul din folia de protectie.
cum la un control al politiei ti se solicita si rovinieta mi-am pus intrebarea cum pot dovedi organului ca am o rovinieta valabila astfel incat sa nu fiu supus supliciului unor cheltuieli si drumuri inutile pe la vreo instanta aflata la sute de km de domiciliul conjugal in conditiile in care nu am gasit pe vreun site oficial cum rezolvi "problema".:foottap:
dupa cum se stie dupa o anumita perioada si daca ai chitanta se sterg informatiile de pe ea din cauza hartiei si tonerului de "buna calitate":pleasantry:.
solutia este accesarea site-ul CNADR la adresa
[ link extern ] .
pentru linistea sufleteasca am trimis un email CNADR_ului care mi-a raspuns (culmea, in aprox. 1 ora si 30 min. :hm:) si confirmat ca documentul respectiv poate fi prezentat organului drept dovada achitarii rovinietei.
am mai gasit pe net informatii ca trebuie solicitat un duplicat sau mai stiu eu ce dar este suficient documentul respectiv accesat la adresa de mai sus.
consider ca informatia este utila pentru cei aflati in situatia prezentata.