au fost nasoale nu atat subiectele cat mai les baremele ..cel putin la organizare trebuia scris din legi cuvant cu cuvant fiecare chestie era punctata......mi se pare exagerat...asta e ne consolam cum putem fiecare
eu stiu ce contin dosarele alea mai usoare de genul r general informativ opisul astea celelalte chiar e nasol sa le poti retine ..nu cred ca va da ce contin eventual sa enumeram cateva ma gandesc eu..in rest vom vedea la fata locului
legea asta e cea mai nasoala..restul mai merg cum merg spor pe ultimii metrii
mersi mult monica si eu m-am gandit tot la fel .sper totusi sa nu dea chestii de astea. a mai auzit cineva dc se mentine sistemul grila la proc civ? ca eu am sunat la sng dar nu stiau ce sa-mi spunna. bafta la toata lumea
sal si eu sunt aspiranta la sng. ma bucur ca mai aflu informatii despre acest concurs ca la secretariatul sng nu stiu nimic. pt sim 28 de unde stii ca trebuie sa inveti numai din coduri ? si de unde stii ce e important in sensul ca poate pt mine nu e important ceva dar pt ei este...vreau sa stiu daca sursa ta e sigura...pe 18 vom vedea clar numarul de participanti la concurs...va pup pe toti si bafta