nu pt ca eram singur si politia spune ca acea zona nu e domeniu public...deci nu le poate da amenda...daca inculpatul nu vrea sa recunoasca se poate face ceva?
am fost lovit fara motiv de o persoana cunoscuta din vedere,mi sa luat un binoclu pe care la spart si la aruncat,pe urma mia luat telefonul mobil si la aruncat...apoi a plecat...am fost la politie iar ei iau trimis citatie...apoi a pus o persoana cara ma batut si am certificat medico-legal 7 zile....am depus plangere....dar nu sunt martori...ce se poate rezolva?
primele 2 citatii nu le-am primit,am primito pe a3a dar nu mam putut prezenta deoarece eram in examen de bacalaureat...daca partea vatamata nu se prezinta ce se intampla?
prin noiembrie 2008 am participat impreuna cu un prieten la comiterea unei talharii.prietenul meu este minor,a dat cu spray de auto aparare unui copil de 12 ani si la tinut in timp ce eu iam luat un tel. mobil si el unu....am fost chemat de 3 ori la proces dar nu mam putut prezenta, urmeaza sa ma prezint in septembrie.cam ce pedeapsa o sa primesc avand in vedere ca nu am avocat si nici antecedente penale???va multumesc