avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire fara martori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire fara martori

am fost lovit fara motiv de o persoana cunoscuta din vedere,mi sa luat un binoclu pe care la spart si la aruncat,pe urma mia luat telefonul mobil si la aruncat...apoi a plecat...am fost la politie iar ei iau trimis citatie...apoi a pus o persoana cara ma batut si am certificat medico-legal 7 zile....am depus plangere....dar nu sunt martori...ce se poate rezolva?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 23:22, 3 August 2010
Daca nu puteti dovedi cine este vinovat , acesta nu va fi tras la raspundere .
Asteptati sa vedeti care este rezultatul cercetarilor efectuate de catre organele de politie.
vedeti rezultatul politiei ,dar nu cred ca rezolvati ceva
in acest caz ias purea aplica si eu o bataie fara sa aiba martori..... este carect asa???
In speta, nu discutam numai de infractiunea de loviri sau alte violente, ci si de infractiunea de distrugere.
Asadar, chiar daca nu au existat martori, vinovatia poate fi dovedita,prin administrarea de mijloace de proba cum sunt declaratia dumneavoastra, ca parte vatamata, si declaratia inculpatului.
Martorii sunt persoane care au cunostinta de imprejurarile in care fapta a fost savarsita.
Chiar nu a surprins nicio persoana momentul in care ati fost agresat si v-au fost distruse bunurile?Sau macar sa fi auzit o astfel de altercatie ?
In zona , exista camere video pentru supraveghere ?
Intr-un asemenea proces poate exista si o confruntare.
Important e sa fie identificata persoana care se prezuma ca a savarsit aceaste acte infractionale.

Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iulie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

Alte discuții în legătură

Intrebare ... un rasp v-as ruga mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro [/b]Am mai vb despre cazul acesta: in timp ce ma deplasam spre casa impreuna cu mama, sora si inca o cunostinta, am fost urmarite si asteptate la loc in care ... (vezi toată discuția)
Cand se face declaratie sub juramant? dariusene dariusene Acum un an am depus o declaratie scrisa olograf (cu propria mea mana) fara a depune niciun fel de juramant. Din declaratie rezulta ca pot fi considerat martor ... (vezi toată discuția)
Incadrare gresita a faptei in plangere. xuser xuser Daca am scris in plangerea de la parchet \"Impotriva numitului XXXXXXX pentru savarsirea infractiunilor de: vataramare corporala, distrugere bunuri si ... (vezi toată discuția)