avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire fara martori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire fara martori

am fost lovit fara motiv de o persoana cunoscuta din vedere,mi sa luat un binoclu pe care la spart si la aruncat,pe urma mia luat telefonul mobil si la aruncat...apoi a plecat...am fost la politie iar ei iau trimis citatie...apoi a pus o persoana cara ma batut si am certificat medico-legal 7 zile....am depus plangere....dar nu sunt martori...ce se poate rezolva?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 23:22, 3 August 2010
de ce nu va angajati un avocat?
athe a scris:

de ce nu va angajati un avocat?

Daca si ar fi putut permite un avocat,presupun ca nu ar fi apelat la noi...
daca imi iau un avocat cu ce ma poate ajuta?
Va poate asista,reprezenta .......
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ... un rasp v-as ruga mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro [/b]Am mai vb despre cazul acesta: in timp ce ma deplasam spre casa impreuna cu mama, sora si inca o cunostinta, am fost urmarite si asteptate la loc in care ... (vezi toată discuția)
Cand se face declaratie sub juramant? dariusene dariusene Acum un an am depus o declaratie scrisa olograf (cu propria mea mana) fara a depune niciun fel de juramant. Din declaratie rezulta ca pot fi considerat martor ... (vezi toată discuția)
Incadrare gresita a faptei in plangere. xuser xuser Daca am scris in plangerea de la parchet \"Impotriva numitului XXXXXXX pentru savarsirea infractiunilor de: vataramare corporala, distrugere bunuri si ... (vezi toată discuția)