avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine elibereaza anexa 14?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine elibereaza anexa 14?

Dl. Popescu este salariatul societatii X pe perioada determinata si pe toata durata contractului a fost detasat la societatea Y.La expirarea termenului contractului individual de munca pe durata determinata cine ii elibereaza anexa 14(anexa nr.26 la norme) pentru somaj? Salariatul figureaza in declaratiile nominale ale societatii Y.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 1 Aprilie 2010
Avand in vedere faptul ca drepturile salariale ale d-lui Popescu au fost achitate de societatea Y (inclusiv contributia individuala virata la bugetul asigurarilor pentru somaj), anexa 14 trebuie sa o elibereze societatea Y.

Un salut cordial,

Constantin Radu Calugaru
Angajatorul elibereaza acea adeverinta (anexa 14) pentru somaj ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulamentul ce 1896/2006 - somatia de plata europeana oana1 oana1 Buna ziua. va rog a ma ajutati cu un model \"completat\" al anexei nr.1 al acestui regulament. Am citit regulamentul precum si indiciile de completarea a ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta somaj muscalucristina muscalucristina buna ziua, am si o situatie si anume..un salariat a lucrat la o societatea o perioada de timp(8luni), de unde a plecat cu demisie, dupa care s-a angajat l ... (vezi toată discuția)
Control ajofm cirsteaioana cirsteaioana Buna seara, Am avut control de la Ajofm si mi-a spus ca sunt pasibila de amenda daca un salariat pleaca cu acordul partilor, adica 55 lit b, si eu la plecare ... (vezi toată discuția)