avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma nou infiintata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma nou infiintata

Va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuie facuti dupa ce a fost infiintata firma? Unde se depun declaratiile? La ce perioada? Ce trebuie procurat si de unde?
Este adevarata ca daca firma are o cifra de afaceri de sub 50000 EUR nu e neaparat nevoie contabilitatea sa fie tinuta de un contabil autorizat?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 01:16, 9 Februarie 2007
depinde cand a fost infiintata firma
dupa infiintare trebuiesc cumparate unele registre si facute anumite declaratii
conform ultimelor reglementari ai nevoie de contabil autorizat, singurul in masura sa semneze bilantul#-o
Firma e infiintata aproximativ de o luna
V-as ruga detaliati ... unde trebuie sa merg sa iau acele registre, sa depun declaratiile etc...
btw .. imi puteti recomanda un contabil bun in C-ta?
Daca treci pe la finante, ai sa ai cele mai bune recomandari:"> si fara controale neanuntate:">, garantat.
Sper sa nu posteze cine nu trebuie acest raspuns:D
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2007
Romică Stoica, Consilier juridic
la administratia financiara trebuie sa mergi pentru a cumpara registrele
daca te intereseaza un contabil din c-ta, bun, scrie-mi un mail

Alte discuții în legătură

Pasi pentru infiintarea unui pfa Kosmo Kosmo Buna ziua, Tocmai ieri am primit CUI-ul in cazul unui PFA si stampilele. As vrea mai intai sa prezint cum am infiintat PFA-ul si cat timp mi-a luat ( pentru ... (vezi toată discuția)
Stampila pfa VvalentinaA VvalentinaA Buna ziua, M-am infiintat de curand ca PFA (in domeniul de consultata in IT si creare de programe la comanda) si nu am apelat la serviciile vreunui ... (vezi toată discuția)
Firma in inactivitate Victor_Onofrei Victor_Onofrei Buna ziua, Am o firma in inactivitate de la infiintare (dec. 2013). 1. Legat de declararea situatiilor financiare, am fost informat gresit de un contabil ... (vezi toată discuția)