avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... daca am categoria b, cate intrebari sunt la categoria ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

daca am categoria b, cate intrebari sunt la categoria c, e?

doresc sa stiu daca am categoria b. cate intrebari sunt la categoria c,e.multi spun ca ai si 26 de intrebari de legislatie¿?¿?¿?
Cel mai recent răspuns: crisyu , utilizator 20:58, 3 Aprilie 2010
Buna ziua !
Nu credeti ca era mai bine sa va interesati la Serviciul Regim permise auto si inmatriculari autovehicule din cadrul politiei rutiere sau macar sa- i contactati online in acest sens?
AI ODATA 26 INTREBARI +11 intrebari de mecanica trebuie sa iei
ai 26 pt C[22 valabile] si pt E 11[8 valabile] =D>www.avocatnet.ro/images/smil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis unguresc bulvaif bulvaif Buna Ziua. Acum 2 zile am primit Permisul de Conducere Auto din Ungaria unde am obtinut categoriile B si C+E. Problema este ca si in Romania am un Permis ... (vezi toată discuția)
Dilema - atestat (scuter 50cc) "absolvit" in spania xhelazz xhelazz Mi-am scos atestatul (50 cc) in Spania, intrebare: E valabil in Romania? Daca nu, de ce (putin absurda intrebarea poate)? Daca da, ce e de facut? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto strain vs condus cu permis international ina80 ina80 Buna ziua! Lucrez intr-o corporatie cu multi expati, de nationalitati foarte diferite, cu sedere in România pe termen lung, in numele carora va adresez ... (vezi toată discuția)