In primul rand HRISTOS A INVIAT!!!
Domnilor si Doamnelor avocati va spun sincer ca nu mai pot!De 3 ani ma judec cu fostul sot pentru pensia alimenatra.Pensia a fost stabilita la 600 RON,in toate instantele posibile din aceasta tara.Insa acest domn nu face decat sa ceara micsorarea pensiei alimentare,insa el din cei 600 de Ron nu a platit nici un ban pt fiul sau minor,nu are nici un fel de legatura cu el,nimic absolut nimic.Maine ne intoarcem pt a treia oara la Judecatoria din Craiova.La termenul trecut sa prezentat avocatul sau si a cerut ca eu sa aduc adeverinta de salariata.Ma intreb,eu asa,cu ce drept?Nu eu sunt judecata pt pensia alimentara ci el,si in plus de asta ca sa mai taraganeasca acel domn avocat un pic procesu,sa-i mai dea lui timp sa nu plateasaca.=D>
Intrebarea mea este:eu maine nu duc nici o adeverinta de salariata ce se intampla?
Va multumesc
Modificarile pensiei de intretinere pot fi cerute in functie de modificarile posibilitatilor de plata ale celui ce urmeaza a o plati sau nevoile celui ce o primeste.
Daca fostul sot a cerut reducerea, trebuie sa dovedeasca ca s-au miscorat posibilitatile sale de plata.
Spuneti ca nu a platit pensia stabilita de 600 ron . dar cred ca nu a platit.o pe perioada procesului, sau de mai multe luni, ceea ce inseamna abandon de familie - o problema penala?
Daca dvs. depuneti adeverinta de venituri - va dovediti buna credinta - oricum, ambii parinti au obligatia sa contribuie la nevoile minorului.
V-a impus dv. instanta sa depuneti adeverinta cu veniturile?
Pentru ca aici nu se discuta ceea ce castigati dv. ci ceea ce trebuie sa plateasca debitorul obligatiei de intretinere in favoarea minorului in functie de veniturile sale.
Aveti o hotarare definitiva si irevocabila prin care debitorul a fost obligat la plata pensiei? Nu a achitat-o niciodata? Depuneti plangere penala pentru abandon de familie impotriva acestuia, la Parchet sau politie.
Avocatul clientului face si el ce poate, iar in situatia data, singurul lucru pe care-l poate face este tergiversarea solutionarii cauzei. Oricum, chiar si pe perioada judecarii cererii reclamantului de reducere a pensiei de intretinere, acesta este obligat a achita pensia de intretinere in favoarea minorului astfel cum s-a stabilit prin hotararea anterioara, irevocabila.
Daca aveati avocat, stia cum sa contracareze cererile reclamantului, asa va mai macina nervii...;)
Hotarare definitifa si irevocabila este si nici nu a platit niciodata pensia alimentara fiului sau,iara eu nu am de gand sa depun adeverinta de salariat,ce-o vrea D-zeu,eu de maine nu o sa mai ma prezint la nici un termen.M-am saturat de tot!Daca o sa plateasca bine daca nu iarasi bine.
Va multumesc
Sa nu ne miram de raportul CE asupra justitiei din Ro. Pana nu se face o reforma in acest sistem vor mai exista cazuri de acest fel si sa nu ne miram de ce sunt atat de aglomerate orfelinatele. Pentru ce mai trebuie un avocat, judecatorul nu cunoaste legea pentru a da o sentinta acestui nenorocit care sfideaza legea si nu contribuie cu nimic la intretinerea copilului? Oare acest copil nu a avut nevoie de hrana si imbracaminte timp de 3 ani?
Plangere penala
alina_konya
Va rog sa-mi spuneti de ce acte sunt nevoie inafara de plangerea penala care am inteles ca se depune la tribunal deoarece am de recuperat pensia alimentara pe ... (vezi toată discuția)