avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere pentru minori nici după ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere pentru minori nici după pedeapsă penală. Ce altă soluție am să recuperez sumele restante?

buna ziua, sunt divortata din 2009 in urma hotariri judecatorest am ramas cu 2 copii minori si la care trebuia tatal sa le dea pensie de 300 lei pentru amindoi copii la care el pina in momentu de fata lea dat copilor numai cin isi aduce aminte suma adunat pina acum este de 4300 ron .iam facut atitea procese si degeab ii sa dat cite 2 cu suspendare si atita tot .ultimu proces lam avut anu trecut la care recunaste ca are servici si ca nu contribuie cu nimic la cresterea copilor si judecatoria nu ii face apsolut nimic .domna avocata mia zis sa il las o perioada si daca nu trimite nici un ban la copii sa il dau in judecata iara. Un raspuns as vrea .
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: maria mariana , utilizator 15:39, 29 Martie 2018
Formulati plangere la politie pentru abandon familie si nerespectarea hotararii judecatoresti . Ca sa scape de pedeapsa va achita debitul . Nu poate primi cu suspendare de mai multe ori. Un npu proces la instanta veti deschide doar daca cereti majorarea pensiei de intretinere . Daca are serviciu, puteti merge cu hotararea judecatoreasca la un executor judecatoresc si ii va pune poprire pe salariu.
am incercat si la executor judecatoresc ,,,l-am dat si in abandon ,,am facut si pentru marire si nu sa rezolvat nimic :(
Poate ati incercat la executor cand nu avea de munca, ati mai incercat dupa ce ati aflat ca are ?
avea de munca si culmea a si recunoscut ca are servici dar nu da bani la copii
Dupa 3 luni de la data hotararii cu suspendare, ii mai faceti o plangere penala. Pana la urma, o sa faca puscarie, dar nu asta e scopul, ci banii, asa ca meregti la executor judecatoresc cu hotararea de pensie.

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara- cum pot recupera pensia restanta ? roxanaioana2013 roxanaioana2013 buna ziua.mam divortat in 2011,in urma casatoriei a rezultat un minor....instanta a decis ca tatal copilului sa dea pensie alimentara 170 ron.de atunci si pana ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copil lialia lialia Am divortat in anul 2005 si tatal copilului nu a platit pensia de intretinere (75 ron) deloc. Cum pot sa fac sa il fac sa plateasca acesti bani, care nu sunt ... (vezi toată discuția)
Intrebare neplata pensie de intretinere ContSters434352 ContSters434352 Buna ziua, In mare situatia sta cam asa : am divortat in urma cu 4 ani prin notar iar fostul meu sot a semnat ca este de acord cu plata unei pensii de ... (vezi toată discuția)