Eu si o mana de fete, am decis sa lansam o revista destinata exclusiv mediului online, gratuita si fara publicitate platita. Drept urmare, nu am avea nici un fel de profit material. As vrea sa stiu daca este necesara o autorizatie pentru asa ceva si care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmam pentru a o obtine. Ar trebui sa avem o firma creata? De asemenea, exista mentiuni referitoare la concursurile cu premii in bani sau obiecte, concursuri ce ar putea exista in viitor?
la un moment dat va trebui sa rulati diverse valori, fie bani, fie obiecte (de pilda premii) astfel incat va trebui sa functionati sub o forma care sa permita, dpdv contabil sa primiti sau sa dati aceste valori, prin urmare constituirea unei asociatii nonprofit sau a unei societati comerciale se va impune.
in rest, va trebui sa obtineti codul ISSN pentru publicatii de la Biblioteca Nationala si sa va redactati politica de termeni si conditii de utilizare a sitului in mod corespunzator activitatii.
de asemenea, inregistrarea ca operator de date cu caracter personal va fi necesara.
sunt doar cateva sfaturi cu caracter general pentru activitatea pe care ati descris-o lacunar, proababil ca o discutie "fata in fata" cu un avocat v-ar aduce mai multe lamuriri.
Revista
Iael
Ce autorizatii / avize si alte reglementari sunt necesare pentru a scoate pe piata o revista ?
Societatea exista deja , aceasta ar fi activitatea secundara ... (vezi toată discuția)
Infiintare revista
ares_edy
In primul rand Buna Ziua!
Am o mare nelamurire in ceea ce priveste inregistrarea numelui unei reviste
Am infiintat un SRL cu dom de activitate specific ... (vezi toată discuția)