avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contracte obligatorii firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contracte obligatorii firma

buna ziua! recent am deschis un magazin de decoratiuni si am inteles ca sunt obligata sa inchei un contract de deratizare, dezinfectie si dezinsectie, precum si unul cu o firma care sa ridice gunoiul. este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 12:40, 6 Aprilie 2010

Exista ordinul Ministerului sanatatii nr .536/1997 (art 146 si art 147)
Art. 146. - Consiliile locale, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, primăriile şi agenţii economici au obligaţia de a organiza şi desfăşura acţiuni de combatere a artropodelor şi rozătoarelor vectoare de maladii transmisibile şi/sau generatoare de disconfort, la solicitarea şi cu îndrumarea tehnică de specialitate a inspectoratului de poliţie sanitară şi medicină preventivă teritorial.
Art. 147. - Cetăţenii cu gospodării individuale şi asociaţiile de locatari au obligaţia de a asigura combaterea şi stingerea focarelor de artropode şi rozătoare vectoare de maladii transmisibile şi/sau generatoare de disconfort din gospodăria proprie sau din spaţiile pe care le deţin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate de a incheia contract pentru deratizare, dezinfectie,dezinsectie, etc lupascumihaela lupascumihaela buna ziua, doresc si eu un raspuns la urmatoarea intrebare: Este obligat un agent economic sa incheie un contract de servicii cu o firma de ... (vezi toată discuția)
Dezinsectie zanaisa zanaisa Va rog sa imi spuneti daca exista o lege care sa oblige locatarii sa faca dezinsectie in locuinte ,in cazul in care este focar in bloc. Se poate aplica Legea ... (vezi toată discuția)
Dezinsectie RaluA RaluA Buna ziua. De cateva luni au inceput sa apara gandacii de bucatarie si cei de canal. Am luat solutii si aparate speciale, insa fara efect. Apar zilnic. Am ... (vezi toată discuția)