avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... stabilire alcoolemie in sange
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

stabilire alcoolemie in sange

Salut,
as vrea si eu niste informatii in legatura cu stabilirea alcoolemiei in sange, care este termenul maxim de examinare cu alcool-testul sau recoltare de sange in vederea stabiliri alcoolemiei in sange dupa producerea unui accident auto
~ Conținut șters la cerere ~
Si daca s-a efectuat recoltarea de sange la mai mult de 2 ore de cand s-a facut testul cu etilotestul e ceva normal?
Depinde de motive (distanta prea mare pana la locul de recoltare, refuzul initial al persoanei de a i se recolta alcoolemia, etc.), se va face calculul retroactiv al alcoolemiei, cu precizarea ca este o valoare pur teoretica .
Atentie la calibrarea etilotestului, la trusa de recoltare a probelor biologice, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etilotest Utilizatoran2015 Utilizatoran2015 In cazul in care etilotestul arata 0.00, in sange mai exista alcool? (vezi toată discuția)
Lamurire sorinmarius sorinmarius Salut. Anul trecut prin martie tatal meu a fost implicat intr-un accident,defapt o mica derapare dupa care a lovit zapada de pe marginea drumului.Incidentul ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)