Spuneti-mi va rog daca este obligatorie prezenta unei persoane de la contabilitate in componenta Comisiei de inventariere sau a celei de casare.
Personal cred ca nu, contabilul da listele de inventar din sistem si opereaza rezultatele inventarierii.
Va rog sa ma contraziceti daca este cazul si daca puteti sa-mi dati si un art. care reglementeaza acest lucru.
Din componenta comisiilor de inventariere este recomandabil sa faca parte persoane cu pregatire tehnica si economica, astfel incat inventarierea si evaluarea sa fie facute corect. Membrii comisiei pot fi atat salariati proprii ai societatii, cat si terte persoane cu care societatea incheie contracte de prestari servicii constand in inventariere si evaluare. Din comisie nu pot face parte insa gestionarii depozitelor supuse inventarierii si nici contabilii care tin evidenta gestiunii respective.
Ordinul nr. 1.753/2004 al ministrului finanţelor publice pentru aprobarea Normelor privind organizarea şi efectuarea inventarierii elementelor de activ şi de pasiv .
Inventar gestiune
napoleonul
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: la efectuarea inventarului gestiunii unui depozit participa toti si cei doar detasati doar pentru ... (vezi toată discuția)