avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... adresa de mail
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

adresa de mail

Cum pot afla cine mi-a deschis adresa de mail? (de la ce calculator)?
Cel mai recent răspuns: w0lfshad3 , utilizator 18:02, 20 Iunie 2010
complicat, ar trebui sa obtineti de la providerul de servicii de email logurile de acces.
De la cine folositi serviciul de e-mail ?
Este posibil sa aveti optiunea sa vedeti IP-urile chiar din contul dvs. de e-mail.
deci depinde de la ce firma anume aveti adresa de email puteti sa faceti o reclamatie si sa obtineti log-urile pentru adresa dumneavoastra de email si asa puteti sa obtineti provid-urile de la ce calculator a fost folosit si plecand mai departe cu ip-ul la firma de la care foloseste internetul cu o sesizare sa va dea informatii la domiciliul domnului
As dori sa stiu ce inseamna consiliere pro bono ?
Gratis probabil si orientata spre a te face sa te dai batut, cu stiinta ca sistemul functioneaza in general in favoarea ticalosilor si a celor cu bani (totuna). Pe scurt:
ju$titia e <s>in</s>eficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cei care fura adrese de email pot fi identificati si pedepsiti? wonderbooy wonderbooy Buna ziua vreau sa stiu daca este vreo sansa ca acei oameni care fura adrese de email si conturi pe internet au vreo sansa macar sa fie pedepsiti daca nu sa ... (vezi toată discuția)
Cosecinte juridice ale identificarii ip iora1529 iora1529 Am o cunostinta care ma acuza ca am trimis on line pe site ul unui ziar un anunt ofensator la persoana acesteia si ca mi- a identificat ip. I-am spus sa mi ... (vezi toată discuția)
Poate fi identificat expeditorul unor mesaje electronice? camycalin camycalin Buna ziua! As dori sa ma informati cu privire la e-mail meu! o persoana a folosit calculatorul meu si-a facut cont de e-mail si a trimis unor persoane mai ... (vezi toată discuția)