avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEME CU UN CHIRIAS AL PRIMARIEI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEME CU UN CHIRIAS AL PRIMARIEI

va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema:Sau la bloc,la ultimul etaj 4,apartament proprietatea parintilor,vis-a-vis de mine sta fam.RADUCANU ,chiriasa primariei care are urmatoarele defecte:-incaltamintea o depoziteaza pe palier,pana aproape de usa mea,mirosind foarte urat. -uscatorul blocului situat intre apartamentul meu si al lui l-a ocupat abuziv,zidind usa de acces si au creat usa de acces din bucataria lor in uscator.In acest sens au prezentat primariei un tabel cu locatarii de pe scara si semnaturile acestora,semnaturi facute de el,ca sunt de acord. -in podul blocului folosit numai de acestia,mizeria si stratul de imbracaminte si incaltaminte este trecut de glezna piciorului.De 2 ani tot sesizez primaria despre neregulile acestora, au venit la fata locului ,au constatat ca am dreptate dar nu au luat nici un fel de masuri.Am sesizat directia urbanism a primariei pentru spartura din peretele bucatariei acestora,neprimind raspuns am sesizat Inspectoratul de Stat in Constructii,dupa aproximativ 3luni i-mi spun ca pana la sfarsitul anului2009 sa aduca uscatorul la starea initiala,iar de incaltaminte si de mizeria din podul blocului este responsabila asociatia de locatari.Dupa 4 luni nu a venit nimeni de la primarie sa verifice,acestia stau in continuare in uscator,toate sunt la fel.In luna decembrie am depus la Parchet o plangere impotriva acestora pentru incalcarea Art.220C.P.neprimind nici un raspuns.Mentionez faptul ca acesta este singurul chirias de pe scara, are o datorie la R.A.G.C.de21000ron,stau 9 persoane intr-un apartament cu 2 camere,sunt de etnie rroma iar celorlalti vecini l-e este frica de ei.Va rog sa ma indrumati ce mai pot face.VA MULTUMESC.

Alte discuții în legătură

Ocuparea uscatorului abuziva ANDREI DUMITRU ANDREI DUMITRU Singurul chirias de pe scara a ocupat uscatorul scarii situat langa apartamentul acestuia prin spargerea din zidul comun dintre uscator si apartamentul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea ... natasav natasav Buna ziua, Cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea scarii de bloc? Recent am cumparat un apartament in acest bloc dar parterul arata groaznic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in cadrul asociatiei de proprietari , bloc cu 4 etaje ... Dumone64 Dumone64 Buna ziua. In cadrul asociatiei de proprietari , bloc cu 4 etaje / 19 apartamente , avem probleme cu unul dintre vecini care in urma nenumaratelor ... (vezi toată discuția)