avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ocuparea uscatorului abuziva
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ocuparea uscatorului abuziva

Singurul chirias de pe scara a ocupat uscatorul scarii situat langa apartamentul acestuia prin spargerea din zidul comun dintre uscator si apartamentul acestuia;acesta lasa incaltamintea pe palier fiid 7 membri in familia lor; in podul blocului au depozitat imbracaminte si incaltaminte,lucruri gasite la tomberoane fiind adunatori de peturi;tot in pod au pus un butoi pentru apa de unde alimenteaza casa deoarece nu s-au putut racorda si ei individual avand o datorie la R.A.G.C.de 245.000.000ROL.Am convenit cu presedinta de asociatie,au fost dati in judecata pentru eliberarea uscatorului,s-a obtinut hotarare definitiva si irevocabila dar tot refuza sa-l elibereze.La sesizarile facute la primarie acestia au confirmat depozitarea incaltamintelor pe palier si specificand ca au apartamentul curat si intretinut si nu au ce l-e face,in legatura cu mizeria din podul blocului spun ca blocul nu este prevazut cu acoperis desi acoperisul este facut din1997 de noi-proprietarii.Am sesizat directia urbanism pentru zidul spart, dupa controlul unui inspector de la directie acestia l-au astupat cu o placa de rigips,accesul in uscator facandu-l pe usa de acces a uscatorului. Ce se mai poate face pentru rezolvarea acestor probleme? MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 11:06, 4 Iulie 2011
Procedati la executare silita a chiriasului. Aveti o hotarare irevocabila prin care s-a dispus evacuarea din uscatorie, asa ca nu va ramane decat sa o puneti in executare. Dupa ce va fi evacuat, schimbati yala uscatoriei si acesta va trebui sa foloseasca usa apartamentului inchiriat, nu a uscatoriei.
Luati legatura si cu proprietarul apartamentului care se afla in posesia chiriasului. ;)
Atunci cand se pune in aplicare hotararea judecatoreasca de evacuare cu executor judecatoresc se intocmeste un proces verbal in care se pune in vedere samavolnicilor ca nerespectarea hotararii judecatoresti se pedepseste penal.
Apoi daca acestia nu respecta dispozitivul hotararii nu va ramane decat sa faceti copie dupa hotararea judecatoresca si procesul verbal de executare si o plangere penala la procuratura iar acestia vor suferi rigorile legii.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un chirias al primariei ANDREI DUMITRU ANDREI DUMITRU va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema:Sau la bloc,la ultimul etaj 4,apartament proprietatea parintilor,vis-a-vis de mine sta fam.RADUCANU ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)
Procedura cumparare/concesionare uscatorie alina1982 alina1982 Buna ziua, Aduc din nou in discutie procedura ce trebuie urmata in cazul cumpararii/concesionarii uscatoriei blocului. In cazul meu este vorba despre un ... (vezi toată discuția)