avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii

am facut un credit la un neam de al meu care nu a mai platit de un an si ceva si acum ma streseaza cei de la eos .leam explicat care este situatia dar aia de la eos bat campii si din cate imi dau seama nici nu prea se pricep datoria este la b.c.r. si ei miau comunicat ca trebuie sa platesc la eos deoarece au vandut dosarul pentru ca de un an si 4 luni nu sa efectuat nici o plata la credit ce ma sfatuiti sa fac sa platesc sau sa astept sa se prescrie datoria si la cat timp se prescrie aceasta datorie.
In trei ani se prescriu creantele la banci, dar depinde de modul cum este intrerupt cursul prescriptiei.
Sa nu platiti, nu e o solutie, recuperatorii nu va vor slabi cu presiunile, iar la un moment dat va pot pune poprire pe salariu.
Intre timp, se pot adauga "legal" penalizari, onorarii grase, etc
nu am nimic pe numele meu si din cate am inteles nu le convine sa le dau o suma modica eu leam propua sale dau 200lei pe luna dar ei vreau minim 5 00 de lei apoi leam spus sa ma dea in judecata si sa stabileasca instanta suma si mau luat cu usurelul spunandumi ca nu trebuie sa ajungem pana acolo ci sa na intelegem amiabil.
datoria nu mai e la banca, ci la firma de recuperari, pt ca acel contract a fost reziliat si vandut acestei firme.
daca platiti sau nu, e decizia dvs, dar ei n-or sa stea cu mainile in san asteptand sa se prescrie datoria ( care se tot mareste). asa ca veti fi executat silit si daca nu aveti bunuri, veti plati din salariu
din ce am discutat cu ei nu le convine sa le dau o suma propusa de mine respectiv 200lei ei vor mai mult iar cand leam spus sa ma deas in judecata nu prea lea convenit sa stabileasca instanta suma de plata
pai si daca nu erati de acord ce sa faca? sa nu va cesioneze banca dosarul...si ei ce sa mai faca cu el ca nu le convine sa treaca prin totate procedurile astea de recuperare. Fiti sigur ca si.au luat o astfel de masura, cititi contractul.
daca ati facut creditul, implicit aveti obligatia de al plati, pacat ca aveti astfel de "rude".
nu or sa va lase niciodata, nu va vor da in judecata ca nu au de ce (contractul de credit este investit cu tilu executoriu).
nu aveti bunuri acum, dar poate veti mosteni ceva, sau veti avea un cont la banca, sau un slariu.....sau in cel mai rau caz veti lasa datoria mostenire copiilor.
Mergeti si platiti lunar macar, nu va pot impune sa nu va platiti datoria (chiar si 10 lei) cautati sa ajungeti la o intelegere, platiti 200 lei o perioada, apoi mai mariti suma...solicitati macar sa nu va mai calculeze penalizari si dobanzi (care sunt foarte mari, platiti 200 si scapati de 500 poate)

Alte discuții în legătură

Cui i se pot imputa popriri in cazul unui credit de nevoi personale neplatit? elizachichi elizachichi Buna seara. Va rog ma puteti lamuri ? In anul 2007 sotul meu a facut un credit de nevoi personale de cca 150 mil lei vechi.Eu nu am fost implicata cu nimik,nu ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoie personale cesionat la firma de recuperari creante adicont adicont Buna ziua, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva informatii? In 2007 am optat pentru un credtit de nevoi personale, de aprox. un an am inceput sa am ... (vezi toată discuția)
Ma pot obliga, cei de la o societate de recuperari creante, sa platesc eu?? andre1 andre1 fiul meu a facut un imprumut la o banca, iar cind nu a mai platit ratele, acestia au predat creditul la EOS.eu nu am stiut nimic, pina nu m-am trezit cu ... (vezi toată discuția)