fiul meu a facut un imprumut la o banca, iar cind nu a mai platit ratele, acestia au predat creditul la EOS.eu nu am stiut nimic, pina nu m-am trezit cu scrisoare, apoi cu telefoane de la EOS, ca il cauta pe fiul meu sa le plateasca. problema este ca el este plecat din tara, si nu prea tin legatura cu el. cind l-am contactat mi-a spus ca nu are bani sa plateasca ca este fara serviciu.
intre timp, cei de la EOS, mi-au aflat nr de telefon de la serv meu si ma suna mereu.
ma pot obliga sa platesc eu datoriile fiului meu?? mentionez ca este major si eu habar nu am avut de imprumutul lui de la banca.
multumesc
Ar fi cea mai mare greseala daca ati plati macar 1 leu catre EOS!
La primul telefon pe care il mai primiti atrageti-le atentia ca le faceti plangere penala si ca nu aveti nici o relatie contractuala cu dansii ca sa isi permita sa va deranjeze! Si inchideti-le telefonul in nas! Garantat nu va vor mai cauta!
:D
Nu va poate obliga nimeni sa platiti creditul fiului dvs.
:offtopic:User andre1
Va rugam frumos sa va editati mesajul in sensul stergerii numelui societatii de recuperari creante, in caz contrar existand riscul ca acest mesaj sa fie sters deoarece contravine Regulamentului de postare.
Va multumim anticipat pentru intelegere si colaborarea.
? .... eu stiam ca au dreptul sa te urmareasca pentru recuperarea creantei ..30 ani
Sunteti sigur???
Alte discuții în legătură
Comision urmarire
dragos1972
Am o intrebare legata de comisionul de urmarire, daca se poate ataca in instanta si care pot fi repercusiunile [sau procentul de a cistiga ] date de banca ... (vezi toată discuția)