avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

avem un credit ipotecar luat in 2007 se poate modifica rata de referinta sau suspenda ratele pe o perioada de 1 an datorita faptului ca venitul nostru va scadea drastic in anul care tocmai a inceput eu urmand sa intru in soma
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2010
florea daniela rodica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:39, 4 Ianuarie 2010
Acest lucru va trebui sa il solicitati direct bancii, printr-o cerere in scris, la care atasati actele care dovedesc ca veniturile familiei s-au diminuat drastic, solicitand ca banca sa va acorde o reesalonare a ratelor sau chiar o pasuire a acestora pentru o anume perioada de timp.
Pentru creditul ipotecar contractat in anul 2007 solicitati direct bancii contractante o cerere in scris, la care atasati actele care dovedesc ca veniturile familiei s-au diminuat.
Solicitati ca Banca Romaneasca sa va acorde o reesalonare a ratelor sau chiar o pasuire a acestora pentru o anume perioada de timp.
Succes!
D-nei Florea,

vin cu niste completari,
creditul nu conteaza unde anume -la ce banca este luat, rugamintea mea e sa cititi bine si contractul de credit care va fost acordat, caci banca nu este obligata in nici un fel la pasuirea platirii ratelor, dar in mare puteti spera inca ca se poate gasi o rezolvare amiabila la problemele pe care le descrieti mai sus, ar fi bine sa sunati la banca si sa cereti informati-caci ei sunt cei mai in masura de unde puteti afla informatiile necesare, si ma repet aici cu rugamintea sa cititi bine si contractul, caci citindu-l ar trebui sa reiasa din el, ce se poate intampla in situatia expusa mai sus.

Numai bine,
:offtopic: interventie moderator

Buna ziua user florea danie...

Va rugam frumos sa va editati mesajul in sensul stergerii identitatii persoanei juridice bancare, existand riscul sa va fie sters mesajul, deoarece contravine regulamentului de postare.
Pe acest forum se discuta ideea si nu persoana (fizica/juridica).
Va multumim anticipat pentru colaborare. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit imobiliar alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, am nevoie de un avocat care sa ma ajute intr-o problema cu [i]o banca[/i] , in privinta unui credit imobiliar. Sunt la zi cu toate ratele, ... (vezi toată discuția)
Plata rate credite liana16 liana16 IN SITUATIA IN CARE O PERSOANA ARE IMPRUMUTURI LA MAI MULTE BANCI, RATELE ACESTORA DEPASIND SALARIUL IAR PERSOANA CU N_ARE NICI UN BUN PE NUMELE EI, CUM SE ... (vezi toată discuția)
Ajuti-ma anamariamario anamariamario buna seara.ma numesc ana maria pitulice si as dori sa ma ajutati daca se poate.in aprilie 2007 am luat un credit de nevoi personale de la bancpost pe o ... (vezi toată discuția)