avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PLATA RATE CREDITE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PLATA RATE CREDITE

IN SITUATIA IN CARE O PERSOANA ARE IMPRUMUTURI LA MAI MULTE BANCI, RATELE ACESTORA DEPASIND SALARIUL IAR PERSOANA CU N_ARE NICI UN BUN PE NUMELE EI, CUM SE RECUPEREAZA DE CATRE BANCI CREDITELE ACORDATE? SPECIFIC CA EXISTA RESTANTE MARI LA PLATA RATELOR
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 21:42, 25 Noiembrie 2009
In cazul popririi salariului pt plata restantelor se pot popri lunar si sume mai mici decat rata in sine, urmand ca pt satisfacerea creditorului sa se prelungeasca perioada de recuperare.
vi se va pune poprire pe salariu. in situatia dvs pana la 1/2 din salariu... creditele tot le veti plati insa cu costuri mult mai mari.

nu ati incercat o reesalonare sau perioada de gratie de la banci. studiati contractele de credit daca aveti vreo asigurare de viata atasata precum si corectitudinea aplicarii prevederilor contractuale:">
:offtopic:

User liana16

Va rugam frumos sa nu mai scrieti mesaje cu litere mari de tipar.In internet, acest fapt echivaleaza cu "a tipa".
Aveti optiunea editarii mesajului, astfel ca ar fi indicat sa va editati mesajul in sensul celor aratate anterior.
Va multumim anticipat! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire FYSHER44 FYSHER44 IN URMA UNUI CREDIT NEACHITAT LA TIMP DIN MOTIVE PERSONALE, MI S-A INFINTAT POPRIRE PRINTR-UN TITTLU EXECUTORIU.PROBLEMA MEA ESTE URMATOAREA:EXECUTORUL A ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar florea daniela rodica florea daniela rodica avem un credit ipotecar luat in 2007 se poate modifica rata de referinta sau suspenda ratele pe o perioada de 1 an datorita faptului ca venitul nostru va ... (vezi toată discuția)
Executare silita MADALINA MAD MADALINA MAD AM CONTRACTAT IN URMA CU 3 ANI UN CREDIT IMOBILIAR IN SUMA 90 000 CHF , ACUM SUNT IN IMPOSIBILITATE DE PLATA . MA INTERESEAZA CE SE INTAMTAMPLA DACA ... (vezi toată discuția)