avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

AM CONTRACTAT IN URMA CU 3 ANI UN CREDIT IMOBILIAR IN SUMA 90 000 CHF , ACUM SUNT IN IMPOSIBILITATE DE PLATA .
MA INTERESEAZA CE SE INTAMTAMPLA DACA APARTAMENTUL CU CARE AM GAJAT ,PRIN EXECUTARE SILITA BANCA NU-SI RECUPEREAZA INTREG PREJUDICIUL ,
POATE SA PUNA POPRIRE PE CONTURILE PERSONALE, EXECUATRE PE ALTE BUNURI CARE NU AU FOST PUSE GAJ?
VA MULTUMESC .
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 23:07, 4 Iulie 2011
Poprire pe salariu, executa masina, televizorul, catelul etc. (mai putin soacra). Atentie ca daca iti vinde banca imobilul ipotecat, s-ar putea sa ai o mare surpriza.
kimbao a scris:

executa catelul etc. (mai putin soacra).


De ce nu lasa catelul si sa execute soacra? cantareste mai mult in viu.
Buna seara,
@MADALINA MAD

interventie moderator

Va rog frumos sa nu mai scrieti, in exces, cu majuscule, deoarece acest lucru echivaleaza cu "a tipa", la noi sau...la alte persoane.Incercati sa editati mesajul si evitati, in viitor, acest lucru.

Daca userii care au raspuns in acest topic, sunt de acord, propun continuarea/mutarea discutiei, la sectiunea raspunsuri in comunitate, poate astfel aflam lucruri noi.:)

Va rog frumos sa raspundeti argumentat, doar la intrebarea userului.Procedura de executare silita, nu vizeaza executarea silita a soacrelor sau a animalelor de companie.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant la un credit bancar maria51 maria51 sint girant la un credit bancar,titularul creditului a mai facut un credit la aceiasi banca dar cu gaj apartament.este corect ca banca sa opereze incasarea ... (vezi toată discuția)
Executare silită din pricina unor datorii cauzate de dobânzi exorbitante iamsebastiann iamsebastiann Bună ! În urmă cu 10 ani, mama mea a contractat un credit in CHF pentru nevoi personale, iar urma exploziei cursului valutar, rata s-a dublat, ajungând la ... (vezi toată discuția)
Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)