avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate girant la un credit bancar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

girant la un credit bancar

sint girant la un credit bancar,titularul creditului a mai facut un credit la aceiasi banca dar cu gaj apartament.este corect ca banca sa opereze incasarea lunara pt creditul cu gaj iar cel cu giranti sa fie executati /?adica titularul creditelor nu mai doreste sa plateasca pentru ca are giranti dar nu inteleg de ce banca nu imparte suma incasata la ambele credite?va multumesc mult daca ma puteti sfatuii ce sa fac

- nu mai scrieti cu majuscule, multumesc
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: maria51 , utilizator 11:38, 3 Iulie 2017
Cele doua contracte -juridic- nu au legatura intre ele.
Bancile, in general, prefera sa execute contractele cu giranti plata prin poprire, decat sa apeleze la executarea silita imobiliara, procedura lunga, costisitoare si nesigura.
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu creditul maria51 maria51 am girat pe un coleg la banca DECEBAL DEVA,colegul a mai contactat un credit cu gaj apartament,mentionez ca ambele credite le-a facut in acelas an,la creditul ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaelavrinceanu mihaelavrinceanu daca o banca a pus poprire pe veniturile debitorului si a girantilor,banca are voie sa faca executare silita si la imobilul unui girant.Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)
Executare silita MADALINA MAD MADALINA MAD AM CONTRACTAT IN URMA CU 3 ANI UN CREDIT IMOBILIAR IN SUMA 90 000 CHF , ACUM SUNT IN IMPOSIBILITATE DE PLATA . MA INTERESEAZA CE SE INTAMTAMPLA DACA ... (vezi toată discuția)