avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ajuti-ma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ajuti-ma

buna seara.ma numesc ana maria pitulice si as dori sa ma ajutati daca se poate.in aprilie 2007 am luat un credit de nevoi personale de la bancpost pe o perioada de 10 ani in valoare de 8000ron.tot atunci persoana care s-a ocupat de contractul meu mi-a dat un card in val de 500 lei zicandu-mi ca e bonus si ca daca scot banii din el voi plati o rata de 10 lei lunar.am platit ratele pana in decembrie 2009 apoi a urmat o perioada grea din punct de vdere financiar din care nici acum nu am iesit.momentan sunt in somaj iau 330 lei sotul nu lucreaza avem un copil de 2 ani...in fine foarte multe probleme...de aceea nu mai pot achita ratele.acum cateva zile am primit o somatie de plata in care mi se comunica faptul ca voi fi data in judecata ptr cel card ajungand la suma de 4000 lei.asta nu inteleg ptr card nu am semnat nimic...si de la 500 ron pana la 4000 cred ca e o diferenta uriasa..va rog frumos ajutati-ma.ratele le voi plati ptr cei 8000 de ron imprumutati prin creditul de nevoi personale dar cardul mi se pare o inselatorie din partea bancii.astept raspunsuri va multumesc#-o:O:sorry:;):stunned:
Cel mai recent răspuns: PFA IORGA A VASILE , Consultant credite si finantari 16:44, 7 Februarie 2011
Interventie moderator

@anamariamario ,va rog reeditati mesajul postat si stergeti denumirea bancii,deoarece postarea acesteia contravine Regulamentului forumului.
Va multumesc.

Cardul este atasat imprumutului facut la banca respectiva. Cititi cu atentie contractul.
Referitor la suma de plata aferenta cardului ,din 2009 si pana in prezent,este posibil sa se fi transformat suma de 500 lei,in 4000 lei. Dobanzile si majorarile de intarziere la plata sunt foarte mari la aceste carduri de credit,intre 30 % si 40 % / an.
Incercati sa faceti pe credit ,o reesalonare a platii ratelor daca s-au diminuat veniturile . Prezentati la banca copii dupa actele care fac dovada ca sunteti in somaj.Nu cunosc ce documente vor cere pentru sotul Dvs. care nu are venit,dar mergeti acolo si explicati-le situatia. Sa va diminueze macar rata,ptr ca la card nu se poate face nimic,rata si majorarile trebuie platite.
O seara buna ,va doresc.
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Mergeti la banca si incercati pe cale amiabila sa ajungeti la o reesalonare a datoriilor, inclusiv card. Cititi bine contractul la card, inainte de a merge la banca, totusi de 8 ori suma este prea mare, totusi cred ca a-ti mai primit si alte notificari din 2009 pana acum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt disperata credit in chf la bancpost s-a dublat din 2007 un sfat va rog urgent alexandra60 alexandra60 In 2007 am luat un credit in CHF la sfatul unei cunostinte lucrator la o banca si cu ce m-a asigurat cea care mi-a facut creditul ca este posibil ca francul sa ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare credit emynem07 emynem07 In anul 2007 am contactat un credit in valoare de 60.000 lei de la BCR (de nevoi personale).Creditul l-am obtinut impreuna cu sotia mea, care, cu toate ca nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa rezolv din pensia pe caz de boala a mea si asotiei care i se cere o plata lunara de 300ron ea fiind garant la un inprumut din banca marcel61 marcel61 am inprumutat din bancpost acum 10 ani suma de 14500ron .am platit 250 ron lunar timp de 4 ani dupa care am suferit o operatie pe cord deschis 3 bypasuri mai ... (vezi toată discuția)