avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cum pot sa rezolv din pensia pe caz de boala a mea si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cum pot sa rezolv din pensia pe caz de boala a mea si asotiei care i se cere o plata lunara de 300ron ea fiind garant la un inprumut din banca

am inprumutat din bancpost acum 10 ani suma de 14500ron .am platit 250 ron lunar timp de 4 ani dupa care am suferit o operatie pe cord deschis 3 bypasuri mai exact.mi s-a fixat o pensie de boala de 520 ron. sotia mi-a fost garant la acest inprumut acum in2017 salarul ei este de 1000ron. amprimit de la kruk sa platim din salarul sotiei suma de 300 ron avand in vedere ca santem 4 membri in familie .ca venituri eu cu 520 ron si sotia cu 1000ron.mi se pare cam mult cat imi cere kruk sa platesc lunar.puteti sa ma sfatuiti . va multumesc
Cel mai recent răspuns: marcel61 , utilizator 07:50, 6 Noiembrie 2017
deduc eu ca inainte de operatie , cand veniturile erau mai mari, plateati 250 lei pe luna ; acest KRUG este o firma de recuperari, care va administreaza dumneavoastra fondurile, dar de ce ati colaborat cu ei, cum ati ajuns pe mana lor ? de ce nu ati discutat cu banca ? adica sa va fi ramas rata de 250 lei? sau poate acceptau o reesalonare a ratelor, sa fi avut cu ceva mai putin de platit; discutati cu banaca ; sa inteleg ca ati avut ceva restante si de aceea s-au marit ratele ?
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2017
valdeval, utilizator
bancpostul m-a dat pe mana lor credeti ca daca as discuta cu banca as rezolva ceva in micsorarea ratei?
valdeval a scris:

deduc eu ca inainte de operatie , cand veniturile erau mai mari, plateati 250 lei pe luna ; acest KRUG este o firma de recuperari, care va administreaza dumneavoastra fondurile, dar de ce ati colaborat cu ei, cum ati ajuns pe mana lor ? de ce nu ati discutat cu banca ? adica sa va fi ramas rata de 250 lei? sau poate acceptau o reesalonare a ratelor, sa fi avut cu ceva mai putin de platit; discutati cu banaca ; sa inteleg ca ati avut ceva restante si de aceea s-au marit ratele ?

da
credeti ca daca m-as duce la bancpost ar accepta o reesalonare sau o micsorare a ratei odata ce m-au dat pe mana recuperatorilor.va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
marcel61, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit la banca mariana47carmen mariana47carmen Anul trecut am contractat doua credite bancare pentru o perioada de 5 ani, unul pentru mine pentru a-mi face o operatie si unul pentru fiica mea ca sa o ajut ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre banci- restabilire rata functie de veniturile actuale azael azael as vrea sa stiu daca exista o lege care sa stipuleze ca bancile ,sa nu poata sa iti i-a pentru plata ratei mai mult de 30% din veniturile familiei ? sau ceva ... (vezi toată discuția)
Restante banci dritaS dritaS am ramas in urma cu achitarea ratelor la banca(lunar am depus o suma, dar mai mica 100 ron in loc se 370 ron ) iar acum am primit o somatie de executare ... (vezi toată discuția)