avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperare credit

In anul 2007 am contactat un credit in valoare de 60.000 lei de la BCR (de nevoi personale).Creditul l-am obtinut impreuna cu sotia mea, care, cu toate ca nu suntem casatoriti legal, avem aceeasi adresa..in felul asta banca ne-a acordat creditul.
Anul acesta sotia si-a pierdut locul de munca, iar mie mi-a fost diminuat salariul cu 25%.Banca nu ne-a acordat o reesalonare, deoarece eram restanti cu 500 lei si eram implementati in Biroul de credite (banca a marit rata de la 1.100 la 1.300 lei fara sa ma anunte, eu plateam rata on line, deci nu am avut de unde sa stiu.).
In cele din urma banca a cedat creanta unei firme de recuperare.Am discutat cu dansii, dar doresc sa platesc niste sume exorbitante, nu am de unde sa le dau cate 5000 lei dintr-o data...
Intrebarea mea este..avand in vedere ca as pune ce e mai rau in fata..pana unde ar putea ajunge aceasta firma in demersurile sale? Adica, ma da in judecata, obtine o hotarare judecatoreasca sa mi se opreasca din salariu, mi se vor lua bunuri din casa, dar casa in care locuiesc..pot face ceva in privinta asta? Mentionez ca parintii mei au murit cu ceva vreme in urma (ultimul, tata a decedat in decembrie 2009), dar nu am facut succesiunea.
Imi cer scuze daca postul a fost prea lung, dar am incercat sa explic cat mai in detaliu problema..va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 00:09, 13 Noiembrie 2010
Pot cere executare silita si daca nu ma insel executorul poate cere efectuarea succesiunii.Angajati-va cel mai bine un avocat ca nu e chiar de glumit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata ratelor bancare-urgenta !!!! Mihta Mihta VA rog sa ma ajutati cu un sfat! In luna octombrie 2008 am obtinut un credit ipotecar in val de 60.000 euro. Am achizitionat un apartament in valoare de 77.000 ... (vezi toată discuția)
Ne executa recuperatorii emma2hart emma2hart una ziua, va rog sa ne ajutati si pe noi, sunntem tineri si cu o fetita de un an, ne-am cumparat un ap prin credit si venind criza am cam ramas in urma cu ... (vezi toată discuția)
Neachitarea creditului ca coplatitor in urma unui deces Lucian15 Lucian15 Salut. In luna ianuarie a.c. tatal meu a decedat intr`un accident de circulatie. Era dator la 2 banci : BCR+BRD fiecare insumand cate 350 de milioane de lei ... (vezi toată discuția)