Salut. In luna ianuarie a.c. tatal meu a decedat intr`un accident de circulatie. Era dator la 2 banci : BCR+BRD fiecare insumand cate 350 de milioane de lei vechi. Firmele de asigurari la ambele banci ne-au refuzat datorita alcoolemiei. Acum mama are de platit 35 de milioane restanta la o banca + 6 milioane jumate lei vechi rata / luna. La BRD politia plateste ratele din nustiu ce fonduri si inca nu avem probleme, dar la BCR ne-au amenintat ca ne dau in judecata. Fratele meu este la Bucuresti si nu poate sa ne ajute, eu impreuna cu mama stam in chirie, casa fiind a politiei. Nu avem alte bunuri decat 2 masini, dintre care una grav avariata de la accident si una in stare functionabila . Ce este de facut? Daca ma poate ajuta cineva , mama are un salariu de 7 mil si nu poate achita rata. A fost la directorul bancii, BCR din orasul meu natal si acesta i`a spus sa isi mai ia o slujba la negru sa poata plati rata, neinteresandu-l circumstantele. Am mare nevoie de ajutor !!! Daca cineva ma poate ajuta ii raman profund recunoscator
Firmele de asigurari v-au refuzat datorita alcoolemiei?....a cui alcoolemie? In urma cu 3 ani am facut un credit , tot la BRD si am fost obligata sa inchei o asigurare de viata astfel in cazul unui deces , persoana care am ales-o eu sa beneficieze de o suma de bani si ca bonus nu mai platea creditul care ramanea de la data decesului.
Nu este admisibil ceea ce v-a spus directorul BCR.
In cazul in care nu aveti posibilitatea platii creditului faceti o cerere scrisa prin care doriti reesalonarea ratelor pe motiv ca treceti printr-o perioada financiara care nu va permite sa achitati acele rate.
Mult succes,