avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neachitarea Creditului ca Coplatitor in urma unui deces
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neachitarea Creditului ca Coplatitor in urma unui deces

Salut. In luna ianuarie a.c. tatal meu a decedat intr`un accident de circulatie. Era dator la 2 banci : BCR+BRD fiecare insumand cate 350 de milioane de lei vechi. Firmele de asigurari la ambele banci ne-au refuzat datorita alcoolemiei. Acum mama are de platit 35 de milioane restanta la o banca + 6 milioane jumate lei vechi rata / luna. La BRD politia plateste ratele din nustiu ce fonduri si inca nu avem probleme, dar la BCR ne-au amenintat ca ne dau in judecata. Fratele meu este la Bucuresti si nu poate sa ne ajute, eu impreuna cu mama stam in chirie, casa fiind a politiei. Nu avem alte bunuri decat 2 masini, dintre care una grav avariata de la accident si una in stare functionabila . Ce este de facut? Daca ma poate ajuta cineva , mama are un salariu de 7 mil si nu poate achita rata. A fost la directorul bancii, BCR din orasul meu natal si acesta i`a spus sa isi mai ia o slujba la negru sa poata plati rata, neinteresandu-l circumstantele. Am mare nevoie de ajutor !!! Daca cineva ma poate ajuta ii raman profund recunoscator
Cel mai recent răspuns: Lucian15 , utilizator 19:17, 12 Iunie 2009
Firmele de asigurari v-au refuzat datorita alcoolemiei?....a cui alcoolemie? In urma cu 3 ani am facut un credit , tot la BRD si am fost obligata sa inchei o asigurare de viata astfel in cazul unui deces , persoana care am ales-o eu sa beneficieze de o suma de bani si ca bonus nu mai platea creditul care ramanea de la data decesului.

Nu este admisibil ceea ce v-a spus directorul BCR.
In cazul in care nu aveti posibilitatea platii creditului faceti o cerere scrisa prin care doriti reesalonarea ratelor pe motiv ca treceti printr-o perioada financiara care nu va permite sa achitati acele rate.
Mult succes,
Pai si cererea catre cine se face ? Daca cu directorul nu se poate discuta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar- succesor debitor-risc rate restante Nestiutorul1 Nestiutorul1 Subiectul este cam trist dar incerc sa-l spun cat mai concret si direct. Tatal meu a facut un imprumut de 90 milioane la aceasta banca. Din pacate sunt ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu un raspuns urgent va rog!!! decedat cu credite, polita asigurare de viata respinsa de banca alexaalexandra alexaalexandra Fratele meu in varsta de 41 de ani a decedat in data de 27 ianuarie 2013,avea rate la 3 banci BRD,BCR si CEC,avea asigurare de viata la toate 3 bancile.in data ... (vezi toată discuția)
Proces cu firma de recuparari creante mariusgrigoriu mariusgrigoriu buna. am luat un credit de la BRD in 2005 de vreo 4500E. am platit doar o parte, BRD a cesionat contractul catre EOS KSi care ma tot suna si ma ameninta de ... (vezi toată discuția)