avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision urmarire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision urmarire

Am o intrebare legata de comisionul de urmarire, daca se poate ataca in instanta si care pot fi repercusiunile [sau procentul de a cistiga ] date de banca clientului care inainteaza in instanta acest lucru.
Am un credit luat de la o Banca cu o valoare destul de mare in lei pe 10 ani in care platesc lunar 110 lei comisin de urmarire al riscului, mie mi se pare ca este abuziv dar cind ai nevoie urgenta de bani semnezi ca ,,Pelicanul,,, totusi poate sunt solutii sa anulez acel comision.
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2010
dragos1972, utilizator
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 22:27, 5 Ianuarie 2010
Ma indoiesc ca veti castiga procesul , pentru ca acel comision de urmarire cred ca a fost trecut in contractul de creditare .

Trebuie vazut contractul ca sa stim ce anume puteti contesta !
:offtopic: interventie moderator

Buna ziua, user dragos1972

Va rugam frumos sa va editati mesajul in sensul stergerii identitatii unitatii creditoare deoarece Regulamentul de postare interzice folosirea de identitati/nume ale persoanelor fizice/juridice, in caz contrar existand riscul stergerii acestui mesaj.

Va reamintim ca pe acest Forum se discuta ideea si nu persoana.

Va multumim anticipat pentru colaborare si intelegere.:)
va multumesc de sfat am sa iau aminte de acum incolo.
Comisionul a fost agreat de parti prin semnarea contractului, deci slabe sanse ca cineva, fie si instanta, sa intervina in raportul contractual stabilit de parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar florea daniela rodica florea daniela rodica avem un credit ipotecar luat in 2007 se poate modifica rata de referinta sau suspenda ratele pe o perioada de 1 an datorita faptului ca venitul nostru va ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract imprumut cristina sandu cristina sandu UN CONTRACT DE CREDIT, MAI PRECIS O CERERE DE CREDIT PT NEVOI PERSONALE, P TCA ASA SE NUMESTE, INCHEIATA INTRE O PERSOANA FIZICA SI O BANCA CARE NU ESTE ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont bancar Vasile Dinca Vasile Dinca Buna ziua!Ma numesc Vasile Dinca si detin un cont curent la o banca la Braila,deschis in luna martie 2008.In acest cont mi se vireaza pensia mea de limita de ... (vezi toată discuția)