avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nulitate contract imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nulitate contract imprumut

UN CONTRACT DE CREDIT, MAI PRECIS O CERERE DE CREDIT PT NEVOI PERSONALE, P TCA ASA SE NUMESTE, INCHEIATA INTRE O PERSOANA FIZICA SI O BANCA CARE NU ESTE REPEREZENTATA DE ADMINISTRATOR SI NICI NU A EXISTAT O PROCURA DATA UNUI ANGAJAT PT A INCHEIA CONTRACTUL , ESTE LEGAL SAU POATE FI ATACAT IN INSTANTA CA FIIND NUL?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 23:37, 30 Decembrie 2009
Angajatul unei banci poate fi, prin natura functiei pe care o ocupa si prevederile din fisa postului, un "prepus" al acesteia si poate incheia valabil acele contracte si fara existenta unei imputerniciri in sensul comun, cunoscut, al termenului.
Oricum, nu inteleg prin cine afirmati ca a participat banca la incheierea contractului, daca nu printr-un angajat? Chiar daca este un angajat cu contrcat de colaborare, in baza acelui contract el putea fi mandatat sa incheie astfel de contracte.
Fiti mai explicit si spuneti cine a incheiat contractul din partea bancii!?!:-/
Eu cred ca aceasta cerere de credit pentru un credit de nevoi personale a fost facuta la un broker de credit si acuma usrul vrea sa stie daca acea cerere este valabila , deoarece intr-un astfel de contract partile sunt persoana care solicita creditul si banca , nu intre solicitantul creditului si broker , deoarece brokerul isi ia comisionul de la banca , in functie de fiecare dosar .

:offtopic: Daca userul ar fi scris cu litere normale poate ca s-ar fi inteles mai bine despre ce este vorba !
:offtopic: interventie moderator

user cristina san...
Va rog sa va editati subiectul postat, in sensul scrierii acestuia "fara litere mari de tipar".Scrierea cu litere mari de tipar echivaleaza cu a tipa la noi sau la alte persoane iar regulamentul de postare interzice acest fapt, existand riscul ca mesajul dvs. sa fie sters.
Va multumesc anticipat pentru intelegere si colaborare.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite in timpul casatoriei cristina_cristina14 cristina_cristina14 AM CONTRACTAT MAI MULTE CREDITE LA BANCI IN TIMPUL CASATORIEI, TOATE PE NUMELE MEU.ACUMA AM DIVORTAT IAR SOTUL NU CONTRIBUIE CU NIMIC LA ACHITAREA RATELOR ... (vezi toată discuția)
Executarea unui imobil donat sau mostenit alina2109nel alina2109nel BUNA ZIUA, AS DORI SA STIU DACA IN URMA NEPLATII UNUI CREDIT DE NEVOI PERSONALE ,SE POATE FACE EXECUTAREA UNUI IMOBIL DONAT SAU MOSTENIT.NU STIU DE ... (vezi toată discuția)
Plata rate credite liana16 liana16 IN SITUATIA IN CARE O PERSOANA ARE IMPRUMUTURI LA MAI MULTE BANCI, RATELE ACESTORA DEPASIND SALARIUL IAR PERSOANA CU N_ARE NICI UN BUN PE NUMELE EI, CUM SE ... (vezi toată discuția)