avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit declaratia trimestriala pentru impozit pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

declaratia trimestriala pentru impozit pe profit

Va rog sa ma lamuriti cum fac declaratia pentru impozit pe profit din primul trimestru?trebuie sa fie suma egala cu perioada aferenta anului trecut?
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 09:06, 12 Aprilie 2010
Aveti dreptate, in noul formular al Declaratiei 100 apar pragurile de impozit minim fara ajustare la inflatie.

Multumesc pentru comentarii! :vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit profit ptr.2010 camicami camicami Potrivit Ord.nr.200/2010 indicele de inflatie luat in calcul la calculul platilor anticipate a impozitului pentru 2010 este 3,5%. Vom calcula impozitul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN Va rog sa-mi spuneti daca in situatia in care sunt pe pierdere la trim IV si in declaratia 100 la 31.12.2009 eu am declarat de plata 1625 lei (impozit minim) ... (vezi toată discuția)
Modificare instructiuni completare decl. 101 Cristina Vasile Cristina Vasile 06 Feb 2010 admin ANAF aduce precizari cu privire la completarea D 101 pentru anul 2009 La momentul întocmirii formularului 101 “Declaraţie ... (vezi toată discuția)