avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Club sportiv de drept public
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Club sportiv de drept public

Buna ziua,
Sunt salariat in cadrul unei primarii si se doreste infiintarea unui club sportiv. La ora actuala exista o asociatie sportiva fara personalitate juridica dar se doreste infiintarea unui club sportiv pentru a putea obtine finantare si din alta parte decat de la bugetul local... se doreste sa se stranga bani si din Campania 2%... As dori sa stiu daca are posibilitatea de strangere de fonduri din Campania 2% daca se organizeaza clubul ca un club sportiv de drept public in subordinea consiliului local. Iar daca nu este posibil acest lucru consiliul local se poate asocia cu acea asociatie sportiva fara personalitate juridica pentru infiintarea unei asociatii sportive cu personalitate juridica? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 8 Aprilie 2010
La ambele intrebari , raspunsul este afirmativ .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama club sportiv vs oug 63/2010 Kyandra Kyandra Am si eu o intrebare, chiar daca nu vizeaza direct functionarii publici. Trebuie sa infiintez un club sportiv cu personalitate juridica, in subordinea ... (vezi toată discuția)
Infiintare club sportiv de drept public Danyel80 Danyel80 Am aflat multe informatii in cazul cluburilor de drept privat , dar de drept public, nu pentru ca sunt mai rare. #-oAs dori daca se poate sa ma lamuriti. Am ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui club sportiv orasenesc Justitiarul711 Justitiarul711 Dorim sa infiintam la nivel de oras un club sportiv orasenesc. Care sunt pasii pentru a putea infiinta si functiona legal in cadrul primariei orasului? La ... (vezi toată discuția)